УКР РУС

Мальме – Динамо: матч з киянами стане для капітана шведів Розенберга останнім на рідному стадіоні

24 листопада 2019 Читать на русском

Нападник і капітан шведського Мальме Маркус Розенберг у матчі з киянами востаннє вийде на домашню арену у футболці рідного клубу.

Матч 5-го туру Ліги Європи між Мальме та Динамо буде пам’ятним для капітана шведської команди Маркуса Розенберга – поєдинок для 37-річного ветерана стане останнім на рідному стадіоні, повідомляє офіційний сайт Динамо.

Як заявив шведський футбольний клуб, через 15 хвилин після завершення матчу, на стадіоні пройде символічна церемонія прощання багаторічного капітана з уболівальниками – усі бажаючі зможуть підписати пам’ятні футболки і шарфи з одним з найкращих гравців своєї команди всіх часів, які вже можна замовити у офіційному магазині клубу.

Мальме – Динамо: УЄФА жорстко покарав шведів перед матчем з киянами

До слова, уболівальники Мальме, спеціально до останнього матчу Розенберга, проводять акцію зі збору коштів на виготовлення банерів на честь свого капітана. Всі банери будуть розвішані по стадіону під час гри з Динамо.

Нагадаємо, Розенберг розпочав свою футбольну кар’єру у 2001 році саме у Мальме. У 2005 році він перейшов в Аякс, а через два роки опинився у Вердері. Погравши сезон за Расинг, він перебрався на Туманний Альбіон у Вест Бромвіч. У 2014 р. Маркус повернувся до рідної команди, за яку загалом провів 372 матчі і забив 140 голів. У футболці національної збірної зіграв 33 поєдинки, в яких відзначився 6 разів.

Мальме – перший суперник Динамо в ЛЄ: вибивали команду Лобановського, подарували світу Златана, їхній тренер переміг рак