УКР РУС

Малком: Фанати Барселони люблять мене та просять повернутись до клубу

23 листопада 2019 Читать на русском

Форвард Зеніта Малком розповів про враження від перебуванні в одному з найбільших клубів світу – Барселоні.

"Я не шкодую з приводу Барселони. Я молодий і хочу грати де завгодно, тому що люблю футбол. Зеніт дав мені можливість грати в футбол, тому я тут.

Зеніт приховував травму Малкома – бразилець не вийде на поле до весни

Коли тренер Барселони давав мені шанс, я робив свою роботу і робив непогано, тому фанати команди люблять мене. Вони просять мене повернутися в Барселону, але в житті завжди є вибір, а мені хочеться грати. Барселона – це про сім'ю, а не конкуренцію. Кожен допомагає партнеру, тому вони весь час виграють.

Мессі – найкращий гравець у світі. Грати з ним нескладно, адже він майстер у всьому: віддати хорошу передачу, вивести до воріт або забити. Ми знаємо, якщо м'яч потрапить йому в ноги, то він все сам зробить і принесе задоволення. Грати з ним не було чимось складним, але я відчував тиск через необхідність досягнути успіху. Сподіваюся, Антуан Грізманн закріпиться в команді і заб'є багато голів", – поділився Малком в ефірі RMC.

До слова, Малком провів у Барселоні сезон 2018/19, після чого перебрався до Зеніта за 40 млн євро. За російський клуб бразилець провів лише 2 матчі, не відзначившись результативними діями.

Барселона 2020: Бартомеу будує останній суперпроект, або Кого переглядали каталонські скаути на матчі України