УКР РУС

Маліновський третій в рейтингу довіри Гасперіні – італійський ЗМІ про секрет успіху Аталанти

15 травня 2020 Читать на русском

Головний тренер Аталанти Джан П'єро Гасперіні не любить працювати з великою групою футболістів. Для успіху йому достатньо півтора десятка якісних виконавців, куди входить Руслан Маліновський.

Джан П'єро Гасперіні неодноразово підкреслював – головне якість, а не кількість. Він любить працювати з малою групою класних виконавців, не розпорошуючись на багатьох футболістів.

За 25 турів поточної Серії А лише 15 гравців Аталанти зіграли 10 матчів чемпіонату. А 13 з них провели щонайменше 20 поєдинків внутрішньої першості, зазначає Tuttosport.

Маліновський і гранди Серії А страйкують проти нових правил – відновлення сезону під загрозою

Найчастіше тренер використовував Папу Гомеса – лідер команди пропустив лише одну зустріч. Другий у списку – універсал Маріо Пашаліч, який зіграв у 23 матчах.

На третьому місці в рейтингу довіри Гасперіні ціла низка футболістів, серед яких Руслан Маліновський. Українець виходив на поле у 22 турах Серії А – його залучали у 88% матчів.

Стільки ж поєдинків зіграли Де Рон, Джімсіті, Гозенс, Толої, Голліні та Мурієль. Видання зазначає, що Мурієль разом з Маліновським мають позитивний вплив на атаку Аталанти (17 голів у сумі), хоча й рідко проводять всі 90 хвилин. Найкращий бомбардир бергамасків Йосіп Ілічіч (15 м'ячів) відіграв 21 матч.

"Маліновський має 3 нетривіальні якості": українець та екс-зірка УПЛ стануть героями фіналу Серії А – версія LGdS