УКР РУС

Маліновський став жертвою тактики – тренер Дженоа пояснив принизливу заміну українця у перерві

3 лютого 23:00 Читать на русском
Автор: Андрій Булеца

Головний тренер Дженоа Альберто Джилардіно пропускав матч проти Емполі (0:0), тому на прес-конференції віддувався його помічник Гаетано Каріді. Одне з ключових питань – чому так рано зняли Руслана Маліновського.

"У складній ситуації ми здобули очко на полі команди, яка зараз у хорошій формі. Рекордна для клубу серія з 8 матчів без поразок – це заслуга колективу, який хоче бути разом, і тренера, який завжди поряд. Однак ми знаємо, що чемпіонат ще довгий. Джилардіно був задоволений, бо ми знали, як важко грати проти Емполі. Він похвалив хлопців.

"Новий Довбик" стане другим українцем у відомому клубі – легендарний тренер, ворожнеча з Маліновським

Чому Маліновського зняли у перерві? Тренер хотів, щоб додатковий гравець допоміг Ретегі, який провів хороший матч та мав великий вплив на атаку. З Екубаном та Вітіньєю у нас більше рішень, але наразі важливо зберегти баланс останніх матчів", – наводить слова Каріді Pianeta Genoa.

Нагадаємо, днями Дженоа остаточно викупила контракт Маліновського у Марселя за 7 млн євро. У нинішньому сезоні українець провів за "грифонів" 22 матчі, оформивши 2 голи та 2 асисти.

Маліновський отримав травму, Коваленко повернувся – "українське дербі" Дженоа та Емполі не виявило сильнішого