УКР РУС

"Маленький секретик": гравець Шахтаря заінтригував заготовками на вирішальний матч Ліги Європи

20 лютого 19:16 Читать на русском
Автор: Микита Ковальчук

Воротар Шахтаря Дмитро Різник розповів про підготовку "гірників" до матчу-відповіді Ліги Європи проти Марселя.

"Тренування пройшло на досить інтенсивному рівні. Більш тактично робили поправку, як ми будемо грати в наступній грі. Тому такі були маленькі заготовки. Чи не заважали погодні умови? Ні, я вважаю, це навіть краще, ніж у спеку тренуватися – така більш футбольна погода, як кажуть.

Марсель – Шахтар: матч-відповідь ЛЄ розсудить арбітр, який вже був свідком проходу "гірниками" французького клубу

Враження щодо першого матчу? Задоволений тим, що ми показали характер, що не опустили руки і змагалися до кінця. А так покаже наступна гра. Причина пропущених голів? Я вважаю, що дестабілізація. Нам треба було ще більше ігрової практики. Перша офіційна гра тільки у нас. Сподіваюся, що в наступній грі ми покажемо кращий результат. Що покаже Шахтар у матчі-відповіді? Це маленький секретик", – поділився Різник в коментарі офіційному YouTube-каналу "гірників".

Нагадаємо, поєдинок між Марселем і Шахтарем відбудеться у четвер, 22 лютого, на Велодромі. Початок зустрічі о 22:00 за Києвом. У першій грі в Гамбурзі команди розписали бойову нічию 2:2.

Шахтар зробив таке, чого Гаттузо за 30 років не бачив – судді врятували французів, легендарний англієць побачив пенальті