УКР РУС

Маленька країна, слабкий чемпіонат – тренер Катару знайшов виправдання провалу на домашньому ЧС

25 листопада 2022 Читать на русском

Наставник збірної Катару Фелікс Санчес не бачить трагедії у тому, що команда втратила шанси на плей-офф вже після 2 турів Мундіалю.

"Ми знали, наскільки жорсткою є конкуренція на цьому рівні. Ми хотіли зайти далеко, але маємо деякі обмеження в нашій країні. Вона невелика, ми всі граємо у місцевій лізі, яка не є найбільш конкурентоспроможною, але ми доклали великих зусиль. Сподівалися показати хорошу гру та організувати гарний чемпіонат світу. Хотіли показати, на що ми здатні на полі.

Новий антирекорд господарів ЧС у відеоогляді матчу Катар – Сенегал – 1:3

Більшість суперників все ще попереду нас, але наші гравці виступили дуже добре. У деяких моментах нам вдалося поборотися. Це наша перша участь у чемпіонаті світу. Якщо вдасться знову, було б чудово. Попереду ще є одна дуже складна гра. Ми маємо намір бути конкурентоспроможними, не можемо змарнувати такий шанс зіграти проти Нідерландів. Наш план, мета – показати хорошу гру.

Чемпіонат світу завершиться, але футбол залишиться тут. Ми хочемо продовжувати розвивати таланти, продовжувати змагатись в Азії", – цитує Санчеса Beinsports.

Сенегал переміг Катар – господарі ЧС-2022 ледь не створили камбек, але втратили реальні шанси на вихід з групи