УКР РУС

Максимов назвав головну причину поразки Ворскли від Динамо

23 лютого 2020 Читать на русском

Головний тренер полтавської Ворскли Юрій Максимов поділився емоціями після поразки своєї команди від київського Динамо (1:2) у матчі 19-го туру УПЛ.

"Приємно за наших футболістів. Вони вийшли на матч і намагалися грати, не поступатися в боротьбі. Звичайно, у психологічному плані прикро пропускати на останній хвилині. Якби ми програвали в першому таймі і так би й закінчили, то я б не так засмутився. Але ми могли вирвати нічию. Ведемо боротьбу за виживання, тому для нас кожне очко – на вагу золота. Футболістам я вдячний. Було видно, що вони старалися, єдине – десь поступалися супернику в майстерності.

Суркіс відверто оцінив рівень Дуелунда

Щодо новачків... Ми брали футболістів на ті позиції, які вимагали посилення. Розраховуємо на них. Звичайно, хотілося б узяти ще когось, але цього не дозволяє фінансова ситуація. Хотіли прибрати шістьох гравців – четверо пішли, двоє залишилися, тому що не можуть знайти новий клуб. Щоб когось запросити, потрібно звільнити заявочний лист. А ті гравці, яких ми запросили, гадаю, допоможуть команді.

Вилізти з ями – завжди важче, ніж перебувати в середині турнірної таблиці. Футболістами я сьогодні задоволений. Ми втратили очко, але в наступній грі можемо його заробити", – цитує Максимова офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, Ворскла у першому матчі другої частини сезону поступилась Динамо з рахунком 1:2. Підопічні Максимова пропустили вирішальний гол вже у доданий час і не змогли втримати нічию.

Динамо – Ворскла: Максимов переграє Михайличенка, VAR не знадобився попри скасування гола, герої зборів тягнуть