УКР РУС

Максимов: Бойко не допускав грубих промахів у матчі проти Аякса

23 серпня 2018 Читать на русском

Екс-головний тренер Кешли Юрій Максимов прокоментував поразку Динамо в першому матчі плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів проти Аякса.

"Нічого страшного не сталося, буває. Так, помилки допускали. Всі три голи в ворота киян влетіли після очевидних промахів. Однак, слід зауважити, що у Аякса дуже хороший вечір вийшов – у ворота суперника влетіло все. Фарт в цьому матчі явно був на боці Аякса, тут навіть говорити нема про що. Згадайте, хоча б, рикошет від Кадара, після чого рахунок став 1:2.

"Супряга і Буено не заявляються на головну битву року – навіщо купували?!" Денис Босянок розкритикував Динамо через Аякс

Щодо першого голу у ворота киян? Це не помилка голкіпера. Бойко просто не виручив в тому епізоді. Надалі, вважаю, він грубих промахів не допускав.

У захисті Динамо діяло як зазвичай. Якихось страшних провалів я не помітив. Був, звичайно, тиск на оборону, стримати який непросто, згоден. Результат матчу в цілому, і долю конкретних епізодів біля воріт киян, вирішила краща індивідуальна майстерність футболістів Аякса", – цитує Максимова FootBoom.