УКР РУС

Макларен розкритикував трансферні пріоритети Манчестер Юнайтед

2 жовтня 2020 Читать на русском

Колишній асистент сера Алекса Фергюсона Стів Макларен не бачить потреби в підписанні вінгера дортмундської Борусії Джейдона Санчо.

"Твої центральні оборонці повинні домінувати в грі один на один, коли ти граєш із високою лінією оборони, вони повинні бути швидкісними. Магуайр і Лінделеф її немають. Попереду вони добре виглядають, але їм потрібна підстраховка.

Манчестер Юнайтед оголосив про оренду Перейри в Серію А

МЮ забиває і загрожує чужим воротам. Їхня атакувальна трійка неймовірна, а півзахист із появою Бруну Фернандеша та ван де Беека став сильнішим. Тут у них є все необхідне. Санчо – непотрібна розкіш. Ви кажете, що потрібно додати 10-20 млн фунтів до вже запропонованої сотні, щоб підписати його. Ви ж Манчестер Юнайтед, ідіть і заберіть хлопця. Продемонструйте свій вплив. Та на мою думку, ці гроші краще було б витратити на гідних оборонців", – цитує Макларена talkSPORT.

Нагадаємо, що трансферна сага навколо підписання Санчо манкуніанцями триває понад рік. Альтернативним варіантом для МЮ нещодавно нібито став вінгер Барселони Усман Дембеле.

Кубок ліги: Евертон знищив Вест Хем інертного Ярмоленка, Ман Сіті розгромив Бернлі, Манчестер Юнайтед здолав Брайтон