УКР РУС

Маккарті очолить збірну Ірландії замість Мартіна О'Ніла

25 листопада 2018 Читать на русском

Колишній керманич англійських Міллуолла, Сандерленда, Вулверхемптона та Іпсвіча Мік Маккарті невдовзі стане новим головним тренером збірної Ірландії.

59-річний фахівець змінить на тренерському містку "Зеленої армії" Мартіна О'Ніла, повідомляє The Guardian.

Еллардайс хоче очолити збірну Ірландії

Маккарті має можливість вдруге попрацювати з національною командою. Він вже тренував ірландську збірну в 1996-2002 рр. та зумів вивести команду на ЧС-2002. Той турнір збірна провалила, а головною причиною цього став конфлікт тренера з головною зіркою того часу – капітаном Манчестер Юнайтед Роєм Кіном.

Посада головного тренера збірної Ірландії стала вакантною після того, як Мартін О'Ніл покинув команду після невдалих результатів у Лізі націй 2018/19. Ірландці в групі зі збірними Данії та Уельсу зайняли останнє місце та вилетіли до дивізіону C.

Мік Маккарті перебуває без роботи з квітня, коли покинув клуб Чемпіоншипу Іпсвіч. Раніше він тренував Сандерленд і Вулверхемптон, із якими вигравав перший дивізіон. За інформацією видання, досвідчений фахівець працюватиме зі збірною 2 роки, а після Євро-2020 його змінить Стівен Кенні – нині тренер збірної Ірландії U-21.

25 відставок за 3 місяці: чому Італія та Іспанія – найнебезпечніші місця для тренерів