УКР РУС

Магуайр озвучив амбітну мету в МЮ – жертва насмішок приніс перемогу в матчі Ліги чемпіонів

25 жовтня 2023 Читать на русском

Захисник Манчестер Юнайтед Харрі Магуайр прокоментував перемогу над Копенгагеном у поєдинку 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

"Перемога над Копенгагеном? Неймовірно. Нам потрібно бути вбивчими, адже у нас було багато контратак. Ми не дали супернику шансів у другому таймі. Перший тайм був дуже поганим, це була не ідеальна, але важлива перемога. Андре Онана активізувався, це був масштабний сейв наприкінці гри.

Галатасарай відвозив Баварію, але програв – Кейн оформив відскок Мюнхена в Лізі чемпіонів

Ми повинні були виграти цю гру. Чудовий сейв і перемога, присвячену серу Боббі Чарльтону та його родині. Це був важкий тиждень для нас: виїзд до Шеффілд Юнайтед, втрата сера Боббі. Це вплинуло на роздягальню. Але я дуже радий, що сьогодні ми змогли перемогти.

Фанати скандували моє прізвище? Це неймовірно. Коли ти не в грі, це підхоплює. Але я справді пишаюся і задоволений тим, як діяв протягом цих 6-12 місяців. Мені дали можливість, я хочу допомогти команді та повернути клуб туди, де він повинен бути", – цитує Магуайра BBC.

Зазначимо, що Манчестер Юнайтед мінімально обіграв Копенгаген (1:0), здобувши першу перемогу в Лізі чемпіонів з 2021 року. Єдиний гол забив Харрі Магуайр, а Онана на останніх секундах парирував пенальті.

Онана врятував Манчестер Юнайтед на останній секунді, парирувавши пенальті – перша перемога в ЛЧ для "дияволів"