УКР РУС

Любеновіч оцінив можливий камбек двох екс-лідерів Миная – раніше вони покинули клуб через урізання зарплати

6 січня 17:02 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

Головний тренер закарпатців Желько Любеновіч прокоментував інформацію про потенційне повернення у свою команду Дмитра Нємчанінова і Олександра Бандури.

"Поки що Бандури і Нємчанінова у нас в команді немає. Коли завершився осінній відрізок чемпіонату, обом цим виконавцям, як і ще декільком, що пішли з клубу, я пропонував продовжити співпрацю.

Минай оголосив про підписання першого зимового новачка

Однак, вони вирішили залишити Минай з метою працевлаштування в іншому місці. Якщо у обох або у когось з них виникне бажання повернутися в нашу команду, то особисто я буду не проти. Все інше – у компетенції керівництва клубу", – сказав Любеновіч у коментарі UA-Футбол.

Нагадаємо, раніше журналіст Ігор Семйон у своєму Telegram-каналі повідомив, що Дмитро Нємчанінов, який пішов з команди, бо не пристав на умови керівництва клубу щодо зменшення зарплатні на 45 відсотків, може повернутись. Знайти для себе прийнятні варіанти продовження кар'єри 33-річний захисник поки що не може, тому існує ймовірність його камбеку у Минай. Те ж стосується і 37-річного голкіпера Олександра Бандури.

"Ми, одесити, у морі не купаємося": ветеран у 25, плакав після гола Динамо, займається трейдингом – сенсація сезону УПЛ