УКР РУС

Лєвандовскі став жертвою тролінгу Ryanair – авіакомпанія продовжує знущатися з невдах Ліги чемпіонів

28 жовтня 2022 Читать на русском

Нападник Барселони отримав порцію жартів на свою адресу після невдалого дебютного сезону в ЛЧ у складі Барселони.

Барселона програла Баварії (0:3) у 5-му турі ЛЧ. Результат цієї гри вже не мав для каталонців жодного значення, адже ще до стартового свистка стало відомо про виліт Барси з Ліги чемпіонів. Однак домашній погром від команди Юліана Нагельсманна став справжнім шоком для "блаугранас".

"Недоторканний": Хаві не буде звільнено з Барселони

Авіакомпанія Ryanair не змогла оминути увагою провал іспанської команди. Щоправда, дісталося одному з тих, до кого повинно бути не так багато претензій. Це Роберт Лєвандовскі, який забив 5 голів у 5 матчах ЛЧ, проте це не допомогло Барсі вийти з групи.

"Ранній чек-ін, Льові?" – підписали "посадковий талон" форварда Барселони у Twitter Ryanair.

Авіакомпанія "посадила" Роберта на рейс Барселона – Мюнхен на 27 жовтня (наступний день після гри). Як відомо, саме в Мюнхені поляк провів 8 років, а влітку не без скандалу перейшов із Баварії в Барсу. Очевидно, працівники Ryanair вважали, що форварду краще повернутися в Німеччину.

Раніше ірландський лоукост вже тролив наставника Ювентуса Массіміліано Аллегрі, під керівництвом якого туринці не зуміли вийти з групи. Щоправда, на відміну від Барселони, Юве ще не гарантував собі навіть місце у Лізі Європи.