УКР РУС

Львів – Інгулець: анонс матчу УПЛ

5 грудня 2020 Читать на русском

В рамках 12-го туру УПЛ Львів приймає Інгулець. Анонс і прогноз на матч читайте на "Футбол 24".

Львів страждав увесь сезон, але перед зимовою паузою "містян" прорвало – вони здобули перші перемоги, перегравши Десну та Ворсклу. Втім, відкривати шампанське зарано: під керівництвом Віталія Шумського львів'яни стали грати цікавіше, але в.о. головного тренера явно витискає з підопічних максимум – і його все одно не вистачає для УПЛ. Між двома мінімальними звитягами, здобутими при шаленому фарті та прекрасній грі голкіпера, розташувалися поразки Олександрії та Маріуполю, в яких у Львова майже не було моментів.

Львів – Минай: пропущений поєдинок 1-го туру УПЛ цього року не відбудеться – відома нова дата

Словом, немає нічого дивного у перебуванні Львова на передостанній позиції в турнірній таблиці. Нижче тільки Рух, у якого на один заліковий бал менше, тож сьогодні господарям втрачати очки не можна.

Інгулець тиждень тому нарешті здобув дебютну перемогу в УПЛ, перегравши Олімпік у Кропивницькому. Щоправда, за неї треба подякувати ляпам голкіпера суперника, та і біля власних воріт петровцям щастило – їх двічі рятувала поперечина. Донеччани програли з рахунком 1:2, хоча за очікуваними голами мало бути навпаки. Втім, за сукупністю спроб новачок дійсно заслужив на свої три очки, адже до цього підопічні Сергія Лавриненка здобули сім нічиїх, а проти Динамо команда провела аж десять контратак – більше, ніж усі суперники киян разом узяті в цьому чемпіонаті. Інгулець давно награв на першу звитягу.

Інгулець на засніженому полі готується до матчу зі Львовом – ефектне відео з квадрокоптера

В турнірному плані для петровців мало що змінилося. Вони перебувають всього у чотирьох залікових балах від останньої позиції в таблиці, тож сьогодні їм необхідно перемагати. Кращої нагоди набрати одразу три залікових бали, ніж у поєдинку зі Львовом, в цьому році вже не буде – попереду Шахтар.

Кадрова ситуація

Травмовані:

Дискваліфіковані:

Орієнтовні склади на матч Львів – Інгулець

Львів: Костик – Махмутовіч, Міхоубі, Кравчук – Грисьо, Сабіно, Айнсалу, Якимець – Шина, Захарків, Казлаускас

Інгулець: Кринський – Балан, Кучеренко, Павлов, Синьогуб – Лупашко – Коваленко, Запорожець, Бартуловіч, Янаков – Сітчінава

Прогноз "Футбол 24" – 1:1

Важко робити прогноз на такі поєдинки. Інгулець виглядає більш стабільним і організованим, але надто великої переваги над Львовом у петровців непомітно. "Містяни" грають у рідних стінах, що також додає плюсів перед зустріччю, але з Маріуполем фактор власного поля не спрацював.

Загалом, у подібних матчах може бути зафіксований будь-який результат. Очевидно тільки, що будуть голи, але небагато. Саме тому є сенс поставити на результативну нічию.

"В Україні хоча б вода і банани є?": програв конкуренцію у Динамо, став легендою Дніпра і "травив" чемпіонів Європи