УКР РУС

Луніну пророкують дебют в Лізі чемпіонів проти Вернидуба

28 вересня 2021 Читать на русском

Український голкіпер Реала Андрій Лунін може отримати шанс у сьогоднішньому матчі з Шерифом.

Лунін безпросвітно сидить за спиною Куртуа, однак Карло Анчелотті днями дав надію, що незабаром українець проведе перший матч у сезоні. Marca прогнозує, що це трапиться вже сьогодні.

Зідан був противником ротації голкіперів, тому Куртуа в минулому сезоні зіграв у всіх матчах Прімери та Ліги чемпіонів. А от Анчелотті не хоче, щоб досвід Луніна обмежувався тренуваннями.

Український голкіпер може вийти на поле в сьогоднішньому поєдинку Ліги чемпіонів з Шерифом і зіграти проти Юрія Вернидуба, який відкрив йому шлях у великий футбол в Зорі.

Журналісти UEFA.com також вірять, що Андрій сьогодні отримає шанс: Лунін – Васкес, Мілітао, Алаба, Гутьєррес – Камавінга, Каземіро, Асенсіо – Азар, Бензема, Вінісіус.

Зарядись енергією футболу, переглядаючи улюблені матчі ЛЧ разом із коктейлями на основі преміальної Żubrówka Czarna! Дізнатись більше про Zubrowka Czarna та коктейлі тут.

Нагадаємо, що Реал о 22:00 зустрінеться з Шерифом на Сантьяго Бернабеу в рамках другого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Команди стартували з перемог над Інтером і Шахтарем відповідно.

ЛЧ 2021/22: Динамо здатне перемогти Барсу, несподіваний прогноз на Шахтар – все про шанси українців, Мессі та Роналду