УКР РУС

Луніну дісталось від топ-видання за гру проти Ман Сіті в Лізі чемпіонів – знайшлось і чимало позитивуfire

10 квітня 17:24 Читать на русском
Автор: Микита Ковальчук

Воротар Реала Андрій Лунін отримав суперечливі оцінки за свій перфоманс у першому поєдинку 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти Манчестер Сіті.

"Великий вечір Луніна розпочався з болючого пропущеного гола. Бернарду Сілва підловив його ударом зі штрафного без очевидної небезпеки. Лунін був переконаний, що той робитиме подачу, і поставив одного Вінісіуса в стінку. Він надмірно захищав дальню стійку, тоді як Бернарду Сілва пробив під іншу.

Анчелотті похвалив Луніна за чвертьфінал Ліги чемпіонів з Ман Сіті попри фейл на перших хвилинах

Це була серйозна воротарська помилка. Манчестер Сіті було б легко, якби ця помилка стала для нього тягарем, але Лунін зберіг самовладання, показавши, що пропущений гол не вплинув на нього. Насправді він здійснив чудовий сейв від Холанда, щоб зберегти рахунок 0:2.

Бернарду Сілва знову перевірив його на міцність на 60-й хвилині потужним ударом, який українець з труднощами відбив. Він був безпорадним перед ударом Фодена у верхній кут, який зрівняв рахунок, і мало що міг зробити, аби відбити удар Гвардіола", – йдеться у статті Marca.

Зауважимо, що поєдинок Реал – Манчестер Сіті завершився нічиєю 3:3, але звинуватити Луніна можна лише в першому пропущеному голі. Матч-відповідь відбудеться 17 квітня.

Реал і Ман Сіті видали божевільний трилер у ЛЧ – Лунін з фейлом і двома шедеврами за спиною, бразильський трюк Анчелотті