УКР РУС

Лунін спровокував суперечку в Реалі – Анчелотті категоричний, 4 варіанти заміни для українця

26 травня 2023 Читать на русском

Воротар Реала Андрій Лунін має невизначене майбутнє в мадридському клубі. Ситуація з кіпером збірної України може прояснитися найближчими днями.

У Реалі не мають одностайної визначеності, хто має бути другим номером мадридців – місце в основі закріплене за Тібо Куртуа. Боси мадридців, зокрема, Флорентіно Перес, задоволені Андрієм і не хочуть витрачати гроші на нового воротаря, оскільки в пріоритеті підписання Джуда Беллінгема, нового нападника та лівого захисника, інформує Relevo.

Лунін ухвалив остаточне рішення стосовно свого майбутнього в Реалі – він уже повідомив про це клубу

Іншої думки Карло Анчелотті, довіра якого до Луніна впала за підсумками сезону 2022/23. Італієць звернувся до босів з проханням замінити українця іншим воротарем. Вже відомі імена чотирьох кандидатів – Роберт Санчес (Брайтон), Буну (Севілья), Давід Соріа (Хетафе) та одноклубник Циганкова – Пауло Гассаніга (Жирона).

Найближчими днями Лунін повинен обговорити своє майбутнє з керівництвом клубу. Фінальна позиція українця матиме вагоме значення для Флорентіно Переса, але не для Карло Анчелотті, який твердо налаштований отримати нового кіпера.

Раніше повідомлялось, що Лунін повідомив керівництво Реала про бажання покинути клуб через роль вічного другого номера. У цьому сезоні Андрій провів за "вершкових" 10 матчів у всіх турнірах, у яких пропустив дев'ять голів і чотири рази зіграв на нуль.

Продаж Луніна, 150-мільйонний новачок і доля лідерів: Реал планує революцію, яка зачепить мінімум 11 гравців