УКР РУС

Лунін розкрив секрет виграної серії пенальті проти Ман Сіті: "Довелося ризикнути"

18 квітня 08:28 Читать на русском
Автор: Андрій Булеца

Голкіпер Реала Андрій Лунін прокоментував перемогу над Ман Сіті у чвертьфіналі ЛЧ. Українець відбив два пенальті у післяматчевій серії і приніс Мадриду півфінал.

"Я втомився, бо це мій перший матч на такому рівні зі 120 хвилинами у Лізі чемпіонів на виїзді. Нам довелося по-справжньому постаратися, але команда вперто боролася за вихід до півфіналу.

Сейв Луніна після піжонського удару Бернарду в серії пенальті у відеоогляді матчу Манчестер Сіті – Реал

У серії пенальті мені довелося ризикнути з одним гравцем. На щастя, все обійшлося. Я залишився по центру і вгадав.

Ліга чемпіонів – спортивна подія, яка заряджає драйвовими емоціями. А щоб отримати ще більше задоволення від гри, обирайте хрумкі рифлені чипси Lay’s Мах. Ця лінійка має особливо насичені смаки та щільну текстуру, тому смакуватиме ще більш яскраво. Спробуйте Lay’s Мах – насолоджуйтеся незабутніми враженнями.

Іноді бувають матчі, в яких треба вгризатися в землю, закопуватися в неї. Не завжди можна грати з м'ячем або бути кращою командою на полі. Для мене це був чудовий досвід, і команда доклала неймовірних зусиль протягом усіх 120 хвилин. Найкращий гравець сьогоднішнього матчу – це команда. Ми, гравці, завжди спілкуємось, і вони допомагали мені разом із тренерським штабом. Ми зробили правильний вибір, і все вийшло", – цитує Луніна прес-служба Реала.

Нагадаємо, у півфіналі мадридці вийшли на Баварію. Перша гра відбудеться у Мюнхені 30 квітня, друга – 8 травня у столиці Іспанії.

Лунін затягнув Реал у півфінал ЛЧ – помста в серії пенальті, 8 сейвів, злий геній для де Брюйне та стіна для Ман Сіті