УКР РУС

Лунін повинен відіграти за Леганес щонайменше 15 матчів – Реал розчарований ситуацією українця

22 вересня 2018 Читать на русском

Український голкіпер Андрій Лунін потрапив у складну ситуацію в Іспанії.

Мадридський Реал віддав екс-воротаря Зорі у оренду Леганесу з надією, що молодий футболіст отримуватиме стабільну ігрову практику, однак наразі Лунін навіть не потрапляє до заявки "огірків".

Лунін не потрапив до заявки Леганеса на матч із Ейбаром

Головний тренер Леганеса Маурісіо Пеллегріно вважає, що українцеві потрібен час на адаптацію та називає 34-річного Івана Куельяра безапеляційним №1.

Лунін проходить процес адаптації, знайомиться з партнерами, вивчає мову. Він переживає абсолютно нову для себе ситуацію. Цей хлопець повинен нам допомогти у певних моментах. Я вважаю, що Куельяр – наш основний голкіпер, – зазначив аргентинський фахівець, давши зрозуміти, що не збирається садити "Пічу" на лаву.

Тим часом, AS повідомляє, що за угодою між Реалом та Леганесом Лунін повинен відіграти щонайменше 15 матчів у сезоні. Якщо цього не станеться, то "вершкові" отримають певну компенсацю за невиконання умов контракту.

А ось портал Defensa Central пише, що ситуація Луніна – велика проблема для Реала. Королівський клуб розчарований, що українець не отримує ігрової практики, необхідної для швидшої адаптації до іспанського футболу.