УКР РУС

Лунін може перейти в Арсенал до Зінченка: Реал має шанс отримати мільйони, а українець – подвоєння зарплатніfire

21 березня 12:24 Читать на русском
Автор: Юрій Яковлев

Лондонський Арсенал, за який виступає Олександр Зінченко, прагне підсилитися голкіпером Реала Андрієм Луніним.

Прогрес Андрія Луніна, який за відсутності травмованого Тібо Куртуа виграв конкуренцію в Кепи і став основним воротарем Реала, привернув увагу Арсенала.

Реал екстрено змінив плани щодо Луніна – клуб готовий втратити мільйони заради українця

"Каноніри" влітку планують продати Арона Ремсдейла і замість нього підписати Андрія Луніна, який би склав конкуренцію Давіду Райї. Заради українця Арсенал не пошкодує грошей. Реалу готові запропонувати 20 мільйонів євро, а Луніну – зарплатню 7 мільйонів євро за сезон. Це вдвічі більше, ніж Андрій отримує в Мадриді, повідомляє Defensa Central.

Контракт Луніна розрахований до літа 2025 року, але Реал готовий продовжити угоду на кращих для українця фінансових умовах. Наразі "м'яч на половині поля" Андрія – саме він має вирішальне слово щодо свого майбутнього.

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET. Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

Нагадаємо, Арсенал наразі очолює турнірну таблицю АПЛ. Команда Олександра Зінченка за різницею голів випереджає Ліверпуль. Манчестер Сіті відстає на 1 бал.

Лунін у Реалі: який матч привів українця в Мадрид, підтримка від суперзірок та злість на Анчелотті