УКР РУС

Лунін може перебратися в Арсенал – ЗМІ чекають на трансфер українця замість кіпера збірної Англії вже у січніbomb

17 листопада 2023 Читать на русском

Воротар Реала Андрій Лунін нібито опинився у сфері інтересів лондонського Арсенала та може стати одноклубником Олександра Зінченка.

Арон Ремсдейл розчарований своїм становищем у команді Мікеля Артети. Після підписання Давіда Райї англієць опинився на другому місці в ієрархії. Для нього це проблема, адже потрібно боротися за потрапляння у склад збірної Англії на Євро-2024.

Лунін може отримати від Реала новий контракт – через 50 днів він має право підписати угоду з новим клубом

Тож Ремсдейл хоче покинути Емірейтс уже в січні. El Nacional стверджує, що Мікель Артета думає над тим, щоб замість цього голкіпера підписати Андрія Луніна. Українець також не має перспектив у Реалі, тому схиляється до переїзду в інший клуб.

Арсенал готовий запропонувати Луніну місце другого голкіпера, але ігрових перспектив буде більше, ніж у Реалі. Щонайменше Андрію повністю віддадуть Кубок Англії та Кубок англійської ліги. Це вже крок уперед, адже Карло Анчелотті навіть в Кубку Іспанії більше довіряв Куртуа, а після травми бельгійця запросив Кепу Аррісабалагу, якому відразу віддав місце в старті.

Анчелотті пояснив, чому не давав шансів Луніну – тренер Реала остерігається Довбика і Ко

Нагадаємо, Лунін перебрався у Реал влітку 2018 року, але відтоді так і не наблизився до статусу першого голкіпера. Загалом українець за понад п'ять років встиг зіграти за мадридців лише 21 матч у всіх турнірах.