УКР РУС

"Лукашенко вважає, що керує колгоспом": Хацкевич назвав білоруського диктатора співучасником війни в Україні

29 квітня 2022 Читать на русском

Колишній гравець та тренер київського Динамо висловив своє ставлення до самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка.

"Чи зрадив Лукашенко гімну Білорусі, у якому йдеться, що "ми мирні люди"? Знаєте, якщо президент країни не розмовляє своєю мовою, то, думаю, він може і слів гімну до кінця не розуміти, що білоруси – все ж таки мирні люди. Якщо летять ракети, злітають літаки з Білорусі, базується важка техніка, артилерія – то ти вже співучасник цього всього.

"Вони стверджують, що такого не може бути": Хацкевич має непорозуміння з батьками через війну росіян з Україною

Я бачив Лукашенка один раз, це починався відбірковий цикл. Сказали, що він приїде на базу. Мало бути вечірнє тренування – то вже з 7 години ранку цю базу з міношукачами і собаками перевіряли, в кожну кімнату, у кожну шухляду заглядали, питали, що і як. Зрозуміло, що тренування вчасно не почалося. Це була моя єдина зустріч з Лукашенком. Напевно, це був рік 98-й.

Він вважає, що керує колгоспом. У країні один президент, а всі інші посади, на яких працюють чиновники – це голови. Зрозуміло, що він буде озвучувати те, що вигідно, і те, що хоче чути його друг Путін. Люди розуміють, що ця людина повністю належить Путіну", – розповів Хацкевич в ефірі YouTube-каналу Бомбардир.

"Вийшли на поле і обкакались": правила футболу Олександра Лукашенка – останнього диктатора Європи