УКР РУС

Лукас Васкес відмовив принциповому опоненту Реала – італійський гранд зберігає шанси на трансфер

3 травня 2021 Читать на русском

Майбутнє універсала мадридського Реала Лукаса Васкеса залишається оповите таємницею. Іспанець вже відхилив один із варіантів продовження кар'єри.

29-річний вінгер не перейде в мадридський Атлетіко, повідомляє AS.

Алаба може спровокувати конфлікт у Реалі ще до переїзду в Мадрид – іспанські ЗМІ натякають на бунт

"Матрацники" впродовж сезону мають проблеми з правим флангом і прозондували ґрунт щодо можливого підписання Лукаса Васкеса. Універсальний виконавець влітку стане вільним агентом, тож міг дістатися сусідам "вершкових" безкоштовно. Проте, сам іспанець відразу дав зрозуміти, що не підсилить склад принципового суперника після майже 15 років у структурі Реала.

Лукас Васкес, найімовірніше, прийме оновлені умови нового контракту з "вершковими". Менеджмент мадридців запропонував універсалу 3-річний контракт із зарплатою 5 млн євро на рік. Перша пропозиція передбачала оклад у розмірі 3,5 млн. Якщо перемовини з Реалом зірвуться, то Лукас Васкес перейде в Мілан. "Россонері" запропонували кращі фінансові умови, але ймовірне підписання нової угоди Серхіо Рамосом (другом вінгера) майже гарантує Реалу збереження іспанця.

У нинішньому сезоні Лукас Васкес провів 34 матчі в усіх турнірах, у яких забив 2 м'ячі та віддав 8 результативних передач. Він не гратиме до кінця кампанії 2020/21 через травму хрестоподібних зв'язок коліна і пропустить Євро-2020.

Барселона – Валенсія: командний тріумф каталонської атаки, черговий провал захисників "кулес" і прекрасний матч Гедеша