УКР РУС

"Лукаку 10 днів пролежав у ліжку з грипом": Тухель видав чергову гнівну тираду на адресу АПЛ

26 грудня 2021 Читать на русском

Керманич Челсі Томас Тухель подякував своїй команді за виступ проти Астон Вілли (3:1).

"Тепер у нас ще один травмований гравець. Ми граємо проти команди, яка не має міжнародних зобов'язань. На якомусь етапі це нас "упіймає". Вони змушують нас грати. Ми маємо ще два кубкові матчі. Граємо проти команд, матчі яких відклали раніше. Це не може бути правильним шляхом.

Пенальтійний камбек у відеоогляді матчу Астон Вілла – Челсі – 1:3

У нас надто мало ротації. П'ять замін було винайдено через коронавірус. У Європі є зимова перерва, а ми граємо та перекладаємо весь тягар на плечі гравців. Вони змушують нас грати весь час, навіть якщо ми маємо інфікованих. Ми маємо нові травми, і це не зупиниться. Люди у офісах ухвалюють ці рішення.

Сьогодні знову довелося діяти несправедливо. Лукаку провів чудову гру, але він був не готовий, навіть якщо хотів вийти. Десять днів він пролежав у ліжку з грипом. Сьогодні він змінив правила гри. Я дуже вражений хлопцями, але водночас стурбований.

У середу буде чергове обговорення ситуації, але нас нічого не питають. Якщо ми скажемо, що хочемо щось змінити, то це неможливо. Ми боремося, вимушено тиснемо на наших гравців. Я з максимальною повагою ставлюся до того, що хлопці зробили сьогодні", – цитує Тухеля ВВС.

Челсі з пенальтійним рекордом Жоржінью здолав Астон Віллу, Ярмоленко не врятував Вест Хем від сорому з Саутгемптоном