УКР РУС

"Луческу завалив гравців Динамо в яму": Сабо оцінив перспективи киян після гучного фіаско на старті сезону

4 вересня 2022 Читать на русском

Колишній тренер "біло-синіх" Йожеф Сабо спробував розібратися у причинах невдач свого колишнього клубу.

"Луческу просто перевантажив гравців. Він давав шалені навантаження заради того, щоб команда потрапила у Лігу чемпіонів. Луческу їх настільки навантажив, що вони у другому таймі пішки ходять. Він уже не знає, що з ними робити.

Бражко – про гол у ворота Динамо: "Була мотивація довести Луческу, що я гідний бути в команді"

Я ще після програшу СК Дніпро-1 сказав, що вони і другий матч програють. Луческу завалив гравців Динамо в яму, тепер їх треба витягати. Ми ще з Лобановським на цю тему розмовляли, що не можна перевантажувати гравців. Навантаження треба поступово давати.

Для нього головне було – потрапити до Ліги чемпіонів. Не потрапив! Якби він туди вийшов, то йому багато чого можна було б пробачити. Зараз кияни перебувають у такому стані, що я не думаю, що вони виграватимуть.

Фенербахче (у Лізі Європи, – прим.) вони точно програють, а зі Львовом, можливо, нічию і здобудуть. Луческу посадив гравців. На початку матчу вони ще можуть рухатися, а після 30-ї хвилини взагалі сідають. У другому таймі швидкості немає, мислення нема, свіжості немає. Нічого немає, все в занепаді!

Чемпіонство? Все ще може бути, чемпіонат довгий. Я не знаю, чи зможе Луческу витягти їх із цієї ями. Подивимося", – сказав Сабо у коментарі FanDay.

Нагадаємо, Динамо в чемпіонаті України зазнало другої поспіль поразки (цього разу від Зорі 2:3) і посідає п'ятнадцяту сходинку турнірної таблиці УПЛ.

Зоря в меншості обіграла Динамо – Луческу поплатився за кадрові експерименти, киян покарали колишні гравці