УКР РУС

Луческу виніс вердикт орендованим гравцям Чорноморця після розгрому від Динамо

19 листопада 2021 Читать на русском

Головний тренер киян Мірча Луческу прокоментував перемогу над "моряками" (6:1) у матчі 15-го туру УПЛ.

"Ця гра і ця перемога була потрібна після двотижневої паузи. Багато гравців роз'їхалися по збірних. Ті, які залишилися з нами в команді, виконали хорошу роботу. Це було видно на футбольному полі. Вони добре рухалися і добре виглядали фізично. Я залишився задоволений грою і результатом. У порівнянні з молодими футболістами Чорноморця позначився наш досвід. З гарним настроєм готуємося до Ліги чемпіонів.

Дубль Вітінью та дебютний гол Кулача у відеоогляді матчу Чорноморець – Динамо – 1:6

Я завжди прошу тримати високий рівень у русі і пресингу. Щоб гравці грали і забивали. Прошу цього незалежно від того, з ким ми граємо. Був хороший ритм. Деякі гравці, які мало грали, отримали можливість себе показати. Вони доповнили відсутність тих футболістів, які були задіяні у збірних.

Я хотів, щоб зіграли орендовані Чорноморцем гравці. Хотів подивитися на те, як футболісти можуть діяти на цьому рівні. Це молоді і талановиті гравці, у яких є майбутнє. Їм по 19 років, у них все попереду. Все залежить від них. Ті, хто прогресуватиме, одягнуть футболку Динамо", – сказав Луческу у коментарі каналу "Футбол".

Після 15-ти турів Динамо піднялось на першу сходинку, набравши 38 очок, Чорноморець з 11-ма балами – дванадцятий.

Динамо знищило Чорноморець з непристойним рахунком – Вітінью, Гармаш, Шкурін і Ко у вогні, Шахтар знову позаду