УКР РУС

Луческу розповів гравцям Динамо про небезпеку від Мессі та Роналду перед матчами Ліги чемпіонів

18 жовтня 2020 Читать на русском

Головний тренер Динамо Мірча Луческу поділився досвідом гри проти Ліонеля Мессі та Кріштіану Роналду, з якими кияни зустрінуться в рамках ЛЧ.

"Я зустрічався з ними багато разів, а ось мої гравці – ні. Скоро вони з ними зустрінуться. Я повинен пояснити своїм футболістам, що це за суперники.

"Луческу – маестро", – Пірло пригадав співпрацю з тренером Динамо

Мессі – невисокий футболіст, який чудово діє в обмеженому просторі завдяки прискоренню, впевненості в собі, дриблінгу та іншого.

Роналду – гравець іншого типу, який дуже любить забивати, але йому потрібно більше простору. Йому потрібна допомога партнерів по команді. Мессі ж багато що може зробити самостійно.

Роналду теж може працювати самостійно в штрафному майданчику або в межах 20 метрів від воріт, але він отримує користь з простору, яке створюють інші гравці і забиває. Вони різні, але дуже сильні гравці", – цитує Луческу сайт УЄФА.

Нагадаємо, вже 20 жовтня Динамо прийматиме Ювентус в рамках групового етапу Ліги чемпіонів, стартовий свисток поєдинку пролунає о 19:55. Також суперниками киян стануть Барселона та Ференцварош.

Результати жеребкування групового етапу ЛЧ – жах для України, "прогулянка" Манчестер Сіті, Маліновський проти Ліверпуля