УКР РУС

Луческу образив потенційного роботодавця – список вимог, через які посаду отримав інший тренер

8 січня 14:10 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Колишній головний тренер Динамо і Шахтаря Мірча Луческу перебірливо ставиться до пошуків роботи.

Досвідченого фахівця вперто сватали у Бешикташ, але роботу отримав Фернанду Сантуш. Турецькі ЗМІ все ж стверджують, що Луческу був не просто варіантом, а вів конкретні переговори. Видання Fotospor опублікувало список нібито висловлювань та вимог румуна, які стамбульському клубу здалися зневажливими.

Чемпіон Європи офіційно випередив Луческу у битві за тренерське крісло кривдника Динамо

* Вони зробили Бешикташ невпізнанним. Я дивився матчі. Команда перебуває в скрутному становищі. Тільки я можу врятувати.

* Ніхто не знає Турецьку лігу краще за мене. Інший тренер не може цього розпізнати. Якщо ви запросите хлопця, який не знає лігу, то це ще більше заплутає ситуацію.

* Працюю, поки дозволяє здоров'я. Ми складемо мій контракт відповідним чином. Ви знаєте, які суми я отримував, працюючи у Туреччині та Україні. Ось чому ми говоримо про гроші.

* Я здійснюю трансфери, вибираю гравців. Ніхто не може втручатися у мою роботу під час трансферів. Я заробив Шахтарю мільйони доларів на продажі футболістів і можу зробити це в Бешикташі.

* Я вибираю собі помічників. Привезу як турецьких фахівців, так і закордонних.

Джерело стверджує, що саме після через ці пункти, озвучені під час переговорів, керівництво Бешикташа відмовилося від кандидатури Луческу. Фернанду Сантуш став уже четвертим головним тренером турків лишень за нинішній сезон.

Воронін – суперзірка на беквокалі: українець у найкращому матчі за Ліверпуль допоміг переписати історію Ліги чемпіонів