УКР РУС

Льов прокоментував свій майбутній відхід зі збірної Німеччини

9 березня 2021 Читать на русском

Головний тренер збірної Німеччини Йоахім Льов пояснив, чому вирішив покинути національну команду.

"Я йду на цей крок цілком свідомо, сповнений гордості і величезної подяки, але в той же час залишаюся вмотивованим напередодні Євро-2020. Я гордий, тому що для мене робота на благо власної країни – це щось особливе. Ще я пишаюсь тим, що протягом майже 17 років працював з найкращими футболістами в цій країні і допомагав їм розвиватися.

Льов офіційно покине збірну Німеччини після завершення Євро-2020

Ми разом пройшли через великі перемоги і болючі поразки, але в першу чергу я буду згадувати безліч прекрасних і чарівних моментів – і я говорю не тільки про перемогу на чемпіонаті світу в Бразилії. Завжди буду вдячний Німецькому футбольному союзу (DFB), який забезпечував мене і команду ідеальними умовами для роботи.

Що стосується майбутнього чемпіонату Європи, я все ще сповнений бажання і енергії і буду робити все, щоб ощасливити наших уболівальників і принести успіх на цьому турнірі. І це стосується до всієї команди", – наводить слова Льова офіційний сайт DFB.

Нагадаємо, сьогодні, 9 березня, збірна Німеччини оголосила про відхід Йоахіма Льова після Євро-2020. Фахівець очолив команду після ЧС-2006, на якому був помічником Юргена Клінсманна. За час роботи у збірній Льов виводив Німеччину до фіналу Євро-2008, зробив бронзовим призером ЧС-2010, ЧЄ-2012 та ЧЄ-2016, а також виграв ЧС-2014 у Бразилії.

"Жалюгідність і сюрреалізм". У Португалії хочуть засудити третього найдорожчого тренера світу, який пише історію в 36