УКР РУС

Ліверпуль відмовився від запрошення Де Дзербі – клуб зосередився на трьох кандидатурах

29 лютого 19:40 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Минуло трохи більше місяця відтоді, як Юрген Клопп оголосив про те, що залишить Ліверпуль після закінчення сезону. Керівництво досі не визначилося з тим, хто стане наступником німця, а також хто стане новим спортивним директором.

Як інформує The Athletic, Хабі Алонсо залишається найбажанішим кандидатом на посаду наставника "червоних". Наразі його команда випереджає Баварію на 8 очок у турнірній таблиці чемпіонату Німеччини і є основним претендентів на чемпіонський титул. На користь іспанця говорить також його минуле – він тривалий час грав за мерсисайдців. Проблема полягає в тому, що на Хабі також претендує як мінімум Баварія та Реал.

Байєр визначився із сумою компенсації за Алонсо – на тренера полюють Баварія, Ліверпуль та Реал

У тому випадку, якщо Ліверпулю не вдасться домовитися з Алонсо, керівництво клубу має намір переключитися на Юліана Нагельсманна і Рубена Аморіма. Повідомляється, що боси "червоних" вражені роботою обох наставників за останні роки: Нагельманна – у Баварії та збірній Німеччини, Аморіма – у Спортінгу.

Раніше повідомлялося, що серед інших кандидатів Ліверпуль розглядає можливість запрошення наставника Брайтона Роберто Де Дзербі. Схоже, цей варіант відпав.

Кубок Англії: Де Дзербі вилетів, Клопп успішно провів ротацію, Манчестер Юнайтед уникнув додаткового часу