УКР РУС

Ліверпуль обіграв Ноттінгем Форест і зіграє з Манчестер Сіті – визначилися півфінальні пари Кубка Англії

20 березня 2022 Читать на русском

Ліверпуль у непростому поєдинку переміг Ноттінгем Форест (1:0) та вийшов до півфіналу Кубка Англії. Читайте звіт про зустріч на Футбол 24.

Кубок Англії 2021/22, 1/4 фіналу

Ноттінгем Форест – Ліверпуль – 0:1

Гол: Жота, 79

Юрген Клопп виставив напіврезервний склад на поєдинок проти Ноттінгем Форест. Знайшлось місце на полі ван Дейку, Аліссону, Конате, проте гру пропустили Мане, Салах, Робертсон та Александер-Арнольд. У першому таймі виділити можна два моменти: дальній удар Цімікаса та вихід віч-на-віч Фірміно з воротарем, однак голів до перерви так і не було.

Зінченко має всі шанси зійтися з Ліверпулем, лондонське дербі для Челсі – підсумки жеребкування півфіналів Кубка Англії

Друга половина також пройшла під контролем Ліверпуля, але забити вдалось лише після кількох замін. Перемогу приніс Жота на 79 хвилині, який замкнув навіс Цімікаса з флангу. Гол вийшов сумнівним, оскільки здалось, що португалець перебував у офсайді, але арбітр зарахував взяття воріт.

Це взяття воріт залишилось єдиним у зустрічі. Наступним суперником "червоних" стане принциповий суперник – Манчестер Сіті. Півфінали Кубка Англії відбудуться 16 та 17 квітня на легендарному Вемблі. У другій парі зійдуться Челсі та Крістал Пелас.

Манчестер Сіті розбив Саутгемптон і став півфіналістом Кубка Англії – крихти для Зінченка, Гвардіола вгадав із замінами