УКР РУС

Ліверпуль може побити трансферний рекорд заради форварда Бенфіки

8 червня 2022 Читать на русском

Дарвін Нуньєс – одноклубник Романа Яремчука – зацікавив фіналіста ЛЧ 2021/22.

Ліверпуль у пошуках заміни Садьйо Мане і в умовах невизначеного майбутнього Мохамеда Салаха звернув увагу на 22-річного уругвайця, який є головною ударною силою Бенфіки.

Бенфіка на порозі революції – новий тренер, трансферна ціль в Шахтарі і продаж конкурента Яремчука за великі гроші

Однак лісабонці налаштовані серйозно заробити на трансфері свого бомбардира. "Орли" вимагають 100 млн євро (85 млн фунтів), яких мерсисайдці ще не платили за жодного футболіста, повідомляє The Times.

Найдорожче придбання в історії Ліверпуля – Вірджил ван Дейк (75 млн фунтів у 2018-му). Не виключено, що заради Дарвіна Нуньєса, який цікавить й інші клуби АПЛ, мерсисайдці наважаться на рекордний трансфер.

Юргену Клоппу дуже імпонує гра форварда збірної Уругваю. Нуньєс може зіграти як у центрі нападу, так і на позиції вінгера. Він забивав Ліверпулю на Енфілді у матчі 1/4 фіналу ЛЧ – та гра завершилася миром 3:3, у півфінал вийшли англійці.

Португальські ЗМІ стверджують, що Дарвін вже знає про про варіант з Ліверпулем і готовий перейти в команду Юргена Клоппа. Нападник вже начебто повідомив про це свій нинішній клуб.

Уругваєць перейшов до Бенфіки у 2020 році з Альмерії за 24 млн євро (іспанський клуб отримає 20% від суми майбутнього трансферу). У 84-х матчах за "орлів" Дарвін забив 47 голів і віддав 16 асистів.

"Мов скалка в дупі": кому довірився Кріш і хто розлютив Гвардіолу – 5 наймогутніших агентських імперій