УКР РУС

Ліверпуль – Реал: Зідан має рецепт потрапляння у півфінал Ліги чемпіонів

14 квітня 2021 Читать на русском

Головний тренер мадридського клубу Зінедін Зідан поділився очікуваннями від матчу-відповіді 1/4 фіналу ЛЧ проти Ліверпуля.

"Усвідомлюємо, який матч нам належить зіграти. Постараємося продовжити те, що почали, і зіграти як єдине ціле. Треба буде битися і атакувати згуртовано. Ми готові до повторної зустрічі.

"Нам нічого втрачати": Клопп не гарантує камбек Ліверпуля у матчі-відповіді з Реалом

Завтрашній матч – єдиний, про який ми думаємо. Треба докласти зусиль і вийти у півфінал. Не будемо витрачати свої ресурси даремно. Реал завжди виходить на поле тільки з думкою про перемогу. Ми витратили багато сил в іграх з Ліверпулем і Барселоною, але маємо знову зіграти на максимумі, і ми до цього готові.

Щоб вийти в півфінал, нам треба провести черговий потужний матч. Ця команда готова до випробувань. Вона завжди згуртовує, коли ситуація стає важчою. Це підкреслює наш характер", – цитує Зідана офіційний сайт УЄФА.

До слова, перша зустріч завершилась впевненою перемогою "вершкових" (3:1). Матч-відповідь відбудеться сьогодні, 14 квітня, початок о 22:00.

Реал підтвердив слабке місце Барси та Мессі, розкішні Маліновський і Бензема, Лінгард веде Вест Хем в ЛЧ – огляд вікенду