УКР РУС

Літовченко: Дніпро Могильов – для мене це виклик

7 серпня 2018 Читать на русском

Український фахівець Сергій Літовченко прокоментував призначення на посаду головного тренера білоруської команди Дніпро Могильов.

"У мене було відразу кілька пропозицій, одним з яких був якраз могильовський Дніпро. Мені подзвонив агент, запитав: чи є у мене бажання спробувати себе в Білорусі. Я відповів згодою, і ми почали переговори. Я взяв час на роздуми, зважив всі плюси і мінуси і в підсумку погодився.

Літовченко: Призначення Раванеллі наставником Арсенал-Київ було шоком для мене

Завжди цікаво працювати там, де є завдання. І не важливо ти борешся за призові місця або за виживання. Головне, що є завдання! А просто бовтатися в середині турнірної таблиці не цікаво! Тому я і прийняв пропозицію з Могильова. Це для мене новий виклик.

Я вважаю, що тут досить непоганий чемпіонат, команди досягають певних успіхів в єврокубках. Також у мене в Арсеналі був капітаном Артем Старгородський, який пограв в Білорусі за Шахтар. Він теж мені багато розповідав про чемпіонат.

Я хочу довести всім, а перш за все собі, що я чогось вартий. Я бачу, що хлопці переймаються моєю ідеєю. Якщо ми будемо постійно працювати так, як зараз, то у нас все вийде, і ми виконаємо поставлене перед нами керівництвом завдання", – цитує Літовченка офіційний сайт клубу.

Нагадаємо, у минулому сезоні 39-річний фахівець очолював Арсенал-Київ, з яким переміг у Перші лізі та вивів команду в УПЛ.

Скільки отримують тренери УПЛ – у більшості смішна зарплата, а Хацкевич не конкурент Фонсеці