УКР РУС

Ліппі: Ювентус може виграти Лігу чемпіонів і без Кріштіану Роналду

7 грудня 2019 Читать на русском

Легендарний екс-тренер "Скуадри адзурри" та Ювентуса Марчелло Ліппі відверто висловився про роль Кріштіану Роналду у команді Мауріціо Саррі.

"Я не думаю, що нинішньому Ювентусу бажання виграти Лігу чемпіонів завадить у Серії А. У Мауріціо Саррі команда практично без слабких місць і з хорошим запасом міцності. Думаю, вона здатна виграти обидва цих турніри.

"Не хочу красти їхні гроші", – Ліппі скандально оголосив про відхід зі збірної Китаю

Що стосується Кріштіану Роналду, то він відіграє важливу, але далеко не ключову роль. Дуже важливо, щоб він сам розумів, що на першому місці має бути команда, а не его її лідерів. Зрозуміло, що коли тебе змінюють, це неприємно, але незадоволені гримаси і жести – це, по суті, образа і тренера, з рішенням якого ти не згоден, і гравців, які тебе змінюють. Ювентус може виграти Лігу чемпіонів і без Роналду, а ось він без команди нічого виграти не зможе", – цитує Ліппі видання Tuttosport.

Нагадаємо, Ювентус заздалегідь забезпечив собі вихід з групи у Лізі чемпіонів, а в Серії А посідає друге місце, відстаючи від Інтера на одне очко. Однак вже сьогодні, у разі перемоги над Лаціо, туринці зможуть одноосібно очолити турнірну таблицю італійської першості.

Зінченко у дербі Манчестера, свято для Мессі, Баварія проти несподіваного лідера – топ-матчі євровікенду