УКР РУС

Ліга Європи: Лестер перестріляв Спартак та увімкнувся в боротьбу за вихід з групи – дублер Варді оформив покер

20 жовтня 2021 Читать на русском

Лестер в поєдинку 3-го туру групового етапу Ліги Європи вирвав перемогу над московським Спартаком (4:3). Читайте звіт про зустріч на Футбол 24.

Спартак несподівано вийшов вперед у старті зустрічі – Соболєв вирішив пробити з лінії штрафного, і м'яч від Сумаре залетів у ближній кут. А перед перервою москвичі подвоїли перевагу – Мозес запресингував Сьоюнджю на правому фланзі та віддав у центр на Джордана Ларссона, який ударом в дотик пробив Шмейхеля. Втім, "лисиці" блискавично відіграли один м'яч – Іхеаначо вивів Даку віч-на-віч, а той легко реалізував свій шанс.

Селтік переграв Ференцварош, здобувши першу перемогу в Лізі Європи – Зубков провів весь матч у запасі

Другий тайм розпочався з голу Лестера: Томас класно віддав Іхеаначо на хід, а нігерієць викотив м'яч Даці на порожні ворота. А через 6 хвилин Петсон оформив хет-трик – цього разу Тілеманс пасом розрізав оборону Спартака, а форвард пробив поміж ніг Максименку. Ближче до кінця зустрічі Дака забив свій четвертий м'яч у зустрічі, цього разу перегравши воротаря після пасу Меддісона. Спартак знову скоротив відставання до мінімального, Соболєв оформив дубль після ще одного асисту Мозеса, але на більше росіян не вистачило.

Таким чином, Лестер набрав 4 очки та піднявся на друге місце у групі C, а Спартак опустився на третю сходинку з 3 пунктами.

Наступник Холанда розриває Спартак: аналогічна результативність, дивовижний хет-трик і супергол всупереч законам логіки