УКР РУС

Ліга націй: Мхітарян врятував Вірменію від поразки, трилер Естонії та Північної Македонії, Вербіч допоміг здолати Косово

11 жовтня 2020 Читать на русском

Відбулись недільні поєдинки третього туру Ліги націй у дивізіоні С. Звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Ліга націй, дивізіон C

Казахстан – Албанія – 0:0

Вірменія – Грузія – 2:2

Голи: Байрамян, 6, Мхітарян, 89, (пен.) – Качарава, 46, Окріашвілі, 74

Естонія – Північна Македонія – 3:3

Голи: Саппінен, 33, 61, Лійвак, 76, (пен.) – Кууск, 3, (аг.), Пандев, 80, Зайков, 88

Нереалізований пенальті: Трайковскі, 67 (Північна Македонія)

Литва – Білорусь – 2:2

Голи: Новіковас, 7, Лаукжеміс, 75 – Лисакович, 59, (пен.), Сачивко, 66

Греція – Молдова – 2:0

Голи: Бакасетас, 45+3, Манталос, 51

Вилучення: Посмак, 45+1 (Молдова)

Косово – Словенія – 0:1

Гол: Вучкіч, 22

Казахи мали непогану нагоду вийти вперед вже на 3 хвилині, проте Аймбетов не зміг пробити Берішу. Більшість поєдинку проходила досить сухо, а у другій половині Албанія вже мала кілька непоганих шансів. Сефері міг принести перемогу албанцям, проте не зміг реалізувати вихід віч-на-віч, і Казахстан втримав нічию у досить важкому поєдинку.

Інші недільні матчі вийшли набагато цікавішими. Справжній трилер влаштували Естонія та Північна Македонія. Гості вийшли вперед завдяки автоголу Кууска, однак Саппінен ще до перерви вирівняв положення. По перерві Саппінен вивів естонців вперед. За 6 хвилин Македонія могла зрівнятись, однак Трайковскі не реалізував пенальті. Лійвак трохи згодом ще збільшив перевагу естонців ударом з позначки, однак Північна Македонія здійснила вражаючий камбек завдяки голам Пандева та Зайкова на 80 та 88 хвилинах.

У принциповому протистоянні Грузії та Вірменії не вдалось виявити переможця. Вірмени вийшли вперед вже на 6 хвилині завдяки голу Байрамяна. Грузини відігрались одразу по перерві – гол в активі Качарави. В середині другої половини екс-гравець Шахтаря, Маріуполя і Чорноморця Окріашвілі вивів Грузію вперед, однак Вірменію врятував головна зірка команди Генріх Мхітарян, який реалізував пенальті на останніх хвилинах.

Англія здобула вольову перемогу над Бельгією та очолила групу А2 Ліги націй УЄФА

Литва та Білорусь підтримали результативний запал команд. Новіковас уже на 7 хвилині вивів литовців вперед, проте по перерві Лисакович з пенальті та Сачивко не тільки відігрались, а й отримали перевагу. Лаукжеміс наприкінці матчу вирівняв рахунок, з яким команди і завершили поєдинок.

Ліга націй: легіонери УПЛ не врятували Ізраїль від поразки, Сербія програла Угорщині, Росія втратила очки з Туреччиною

Греція у більшості обіграла Молдову. В першому таймі грекам не вдавалось забити, однак на перерву вони отримали як чисельну, так і гольову перевагу. Посмак отримав пряму червону картку, а вже за 2 хвилини Бакасетас відкрив рахунок у матчі. У другій половині Греція подвоїла перевагу завдяки голу Манталоса.

Словенія мінімально обіграла Косово. Гості відзначились на початку першого тайму завдяки голу Вучкіча. Попри перевагу косоварів у володінні м'ячем, словенці нанесли трохи більше ударів по воротах, однак командам більше не вдалось відзначитись голами. Додамо, що Вербіч провів 75 хвилин на полі, проте результативними діями не відзначився.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЛІГИ НАЦІЙ