УКР РУС

Ліга чемпіонів: Ювентус вийшов із групи, присоромивши Зеніт з дублем Дибали, Севілья програла чемпіону Франції

2 листопада 2021 Читать на русском

У вівторок, 2-го листопада, відбулись ще кілька поєдинків 4-го туру найпрестижнішого турніру Європи. Результати дізнавайтесь у цій новині на Футбол 24.

Ліга чемпіонів, 4-й тур

Севілья – Лілль – 1:2

Голи: Окампос, 15 – Девід, 43 (пен.), Іконе, 51

Вільяреал – Янг Бойз – 2:0

Голи: Капу, 36, Груневелд, 89

Ювентус – Зеніт – 4:2

Голи: Дибала, 11, 58 (пен.), К'єза, 74, Мората, 82 – Бонуччі, 26 (аг.), Азмун, 90+2

Вільяреал за підтримки рідних вболівальників зумів переграти Янг Бойз. Швейцарці мали кілька гострих нагод забити, але пропустили двічі – під час стандарту на 36-й хвилині, коли Капу скористався метушнею у штрафному, та вже наприкінці, коли Груневелд забив після обрізки. Вільяреал набрав 7 залікових балів і очолив турнірну таблицю квартету F, а Янг Бойз залишився останнім з трьома пунктами.

Динамо програло Барселоні в рівному матчі ЛЧ – команда Луческу мала всі шанси перемогти

Севілья приймала чинних чемпіонів Франції та зуміла забити вже на старті зусиллями Окампоса. Лілль же нічого не створив, але на допомогу прийшов суперник. Делейні грубо зіграв у власному штрафному, а головний арбітр після перегляду VAR вказав на позначку. Пенальті виконувати взявся Девід і впевнено пробив у лівий кут. Інтрига ожила перед другим таймом.

По перерві Лілль влаштував міні-навалу, яка завершилась голом Іконе. Звитяга над підопічними Хулена Лопетегі дозволила "догам" піднятись на другу сходинку, набравши 5 очок і випередивши Вольфсбург. Севілья з трьома заліковими балами опустилась на дно групи G.

Яскравий матч видали Ювентус та Зеніт. Дибала відкрив рахунок, але Бонуччі зрівняв ситуацію на табло, зрізавши сферу у свої ворота. Зеніт майже нічого не створював, а тому "Стара синьйора" забила вдруге. Рефері вказав на позначку, до неї підійшов Дибала, та пробив повз. Але арбітр вирішив, що пенальті треба перевиконати, адже Ловрен і Барріос вбігли у штрафний до удару аргентинця. З другої спроби Пауло не схибив.

Та це ще був далеко не кінець. К'єза чудово розібрався та пробив кіпера петербуржців, а Мората пізніше покотив йому поміж ніг. Зеніт вистачило лише на один гол Азмуна, коли Юве був думками вже у наступному поєдинку. Перемога закріпила команду Массіміліано Аллегрі на вершині групи H з 12-ма заліковими балами після чотирьох турів. Ба більше, Юве забезпечив собі євровесну, вийшовши з групи. Зеніт, який має в активі 3 пункти, розташувався передостаннім.

Ліга чемпіонів: Челсі на класі дотиснув Мальме, Вольфсбург здобув першу перемогу, перестрілявши Зальцбург