УКР РУС

Ліга чемпіонів: Буде-Глімт забив 8 голів, ганебне фіаско Олімпіакоса, камбек Ференцвароша – всі результати

27 липня 2022 Читать на русском

У середу, 27 липня, завершилася стадія другого кваліфікаційного раунду ЛЧ 2022/23. Рахунок і огляд поєдинків – у цій новині на "Футбол 24".

Ліга чемпіонів, другий кваліфікаційний раунд. Матчі-відповіді

Буде-Глімт – Лінфілд – 8:0 (перший матч – 0:1)

Голи: Ветлесен, 7, Боніфейс, 21 (пен), Пеллегріно, 25, 54 (пен), Салтнес, 29, Еспейорд, 52, 88, Сампстед, 73

Вилучення: Міллар, 21 (Лінфілд)

Цюріх – Карабах – 2:2 (перший матч – 2:3)

Голи: Мєдвєдєв ,4 (авт), Сантіні, 90+6 – Каді, 56, Овусу, 98

Мальме – Жальгіріс – 0:2 (перший матч – 0:1)

Голи: Оєвусі, 34, Олівейра, 52

Вилучення: Крістіансен, 77 (Мальме)

Слован Братислава – Ференцварош – 1:4 (перший матч – 2:1)

Голи: Де Марко, 70 – Болі, 20, Захаріассен, 31, Траоре, 89, Лайдуні, 90+5

Олімпіакос – Маккабі Хайфа – 0:4 (перший матч – 1:1)

Голи: Чері, 5, П'єрро, 61, 65, Абу Фані, 87

Інтрига була абсолютно у всіх поєдинках, адже жодна з команд не мала переваги навіть у два м'ячі перед матчем-відповіддю. У першій грі дня Лінфілд у Норвегії намагався втримати мінімальну перевагу над Буде-Глімтом, здобуту в рідних стінах. Але все зазнало краху ще в першому таймі.

Динамо вистраждало перемогу над Фенербахче і пробилося у 3 раунд кваліфікації ЛЧ – Караваєв покарав за пісні про Путіна

Вже на 30-й хвилині Буде-Глімт вів 4:0, а Лінфілд залишився вдесятьох після вилучення Міллар за фол останньої надії. Фактично, питання виходу в третій раунд норвезька команда зняла ще в першому таймі. Але і по перерві господарі не зупинилися, відвантаживши бідолашним північноірландцям ще чотири голи. 8:0 – Буде-Глімт вийшов у третій раунд кваліфікації.

Мальме в рідних стінах був налаштований відіграти мінімальну поразку від Жальгіріса. Вийшло, м'яко кажучи, не дуже – литовці забили по голу в кожному з таймів та доволі несподівано вийшли в наступний раунд. 3:0 за сумою двох матчів.

Цюріх швидко забив у ворота Карабаха, зрівнявши рахунок за сумою двох матчів. Гості вирявняли становише по перерві, але на останніх секундах швейцарці перевели гру в екстра-тайм. У ньому більше пощастило азербайджанцям, які забили ще раз і пройшли далі. Цюріх зіграє в Лізі Європи.

Слован із Братислави після виїзної перемоги в Будапешті приймав Ференцварош. Поза заявкою госпожарів залишився динамівець Ерік Рамірес, а в угорців вже традиційно був відсутній Олександр Зубков. У першому таймі "фраді" забили двічі, на що словаки відповіли результативним ударом в середині другої половини. Здавалося, що екстра-тайму не уникнути, проте два голи Ференцвароша на останніх хвилинах дозволили чемпіону Угорщини оформити камбек.

В останньому матчі дня Маккабі з Хайфи напрочуд легко розібрався на виїзді з Олімпіакосом. Низка зіркових ветеранів (Вальбуена, Манолас, М'Віла, Врсалько) зазнали безапеляційного фіаско – 0:4.

Ліга чемпіонів: визначилися всі пари 3-го раунду кваліфікації – Динамо та інші українці отримали суперників