УКР РУС

Арсенал здобув вольову перемогу над Саутгемптоном, Лідс у важкому матчі здолав Ньюкасл

27 січня 2021 Читать на русском

В рамках 20-го туру АПЛ було проведено два матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Англії 2020/21, 20-й тур

Ньюкасл – Лідс – 1:2

Голи: Альмірон, 58 – Рафінья, 16, Харрісон, 61

Саутгемптон – Арсенал – 1:3

Голи: Армстронг, 3 – Пепе, 8, Сака, 39, Ляказетт, 73

Лідс на виїзді зустрічався із Ньюкаслом. На 16-й хвилині підопічні Марсело Б'єлси перехопили м'яч у центрі поля і вирвались у стрімку атаку – Родріго у штрафному майданчику віддав під удар Рафіньї, який низом вистрілив у лівий кут воріт – 0:1. "Сороки" ж у першому таймі нічого створити не змогли.

Вест Хем залетів у зону Ліги чемпіонів, обігравши Крістал Пелас – Ярмоленко отримує крихти зі столу, а конкуренти сяють

Після перерви господарі почали грати впевненіше і на 58-й рахунок зрівняв Альмірон. Однак, довго радіти "сорокам" не довелось – за декілька хвилин Харрісон знову вивів гостей уперед. Після цього гравці Лідса почали грати від оборони та не ризикували втратити крихку перевагу. Зрештою, забити ще один Ньюкаслу не вдалось. Перемога Лідса – 1:2.

Саутгемптон у рідних стінах приймав Арсенал. Обидві команди розпочали активно і вже на 3-й хвилині Армстронг точним ударом під поперечину замкнув подачу з кутового від Ворд-Прауса – 1:0. За декілька хвилин "каноніри" скористались помилкою захисника і рахунок зрівняв Пепе. Під завісу тайму голкіпер "святих" вирішив зіграти у полі та необачливо покинув штрафний майданчик – його покарав Сака, який точним ударом вивів лондонців уперед.

Зінченко провів тайм за Манчестер Сіті на рідній позиції! "Містяни" дуже легко розтрощили Вест Бромвіч і очолили АПЛ

У другій половині зустрічі господарі намагались повернути рівновагу, однак в атаці нічого не виходило. На 72-й хвилині Сака у карному майданчику прострілив на дальню стійку, де Ляказетт випередив захисника і замкнув у практично порожні ворота. Цей гол став останнім у матчі та фінальний свисток зафіксував перемогу "канонірів" – 1:3.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ АНГЛІЇ