УКР РУС

Лідер Ювентуса припустив можливе фіаско Італії у відборі на Євро-2024: "Існує ймовірність невдачі"

17 листопада 2023 Читать на русском

Вінгер "Скуадри Адзурри" Федеріко К'єза висловився щодо вирішальних матчів за вихід на чемпіонат Європи проти Північної Македонії та України.

"На жаль, на минулому зборі у мене була невелика травма, яка не дозволяла мені тренуватися 10-12 днів, але зараз я повернувся у форму.

Спаллетті озвучив вимоги до збірної Італії у матчах проти Північної Македонії та України

Коли ти перебуваєш у збірній – несеш на собі величезну відповідальність. Я дуже радий бути тут. На жаль, я не брав участі в попередніх матчах, але дійсно щасливий, що зможу допомогти команді.

У нас багато нових гравців у складі, але також багато і тих, які вигравали чемпіонат Європи. У нас правильне поєднання. Повинні пройти кваліфікацію, адже ми – збірна Італії.

Існує ймовірність невдачі, подібної до тієї, яка сталася в Палермо (непотрапляння "Скуадри Адзурри" на Мундіаль у 2022 році після поразки македонцям, – прим.). Але ми виходимо на поле, усвідомлюючи необхідність досягти мети", – цитує К'єзу TMW.

Нагадаємо, вже сьогодні, 17 листопада, Італія в рамках відбору на Євро-2024 прийматиме збірну Північної Македонії, а у понеділок, 20 листопада, в Леверкузені зіграє з Україною. Наразі "Скуадра Адзурра" у турнірній таблиці групи С йде третьою, відстаючи від команди Сергія Реброва на три очки, і має гру в запасі (проти македонців).

Збірна України у відборі на Євро-2024: турнірна таблиця, результати і календар матчів