УКР РУС

Лідер Реала згадав війну в Україні перед першою битвою проти Шахтаря

4 жовтня 2022 Читать на русском

Захисник Реала Дані Карвахаль відповів на питання преси перед матчем 3 туру ЛЧ проти Шахтаря.

"Відбувається зміна поколінь, і в майбутньому молодь стане ветеранами з великою вагою. Важливо те, що між ветеранами та молоддю існує велика гармонія, і це робить нашу команду дуже конкурентоспроможною. Чи можна вважати нас фаворитами ЛЧ? Я не той, хто займається прогнозами. Ми точно в списку претендентів і добре знаємо, як досягти успіху в цьому турнірі. Я не думаю, що наші суперники не вбачають у нас можливого чемпіона, коли зустрічаються з нами.

Війна в Україні... Прикро, що у 2022 році ми опинилися у такій ситуації, коли команда не може грати у своїй країні і втратила багато гравців… Дуже приємно бачити, як Шахтар виступає і дарує надію своїй країні.

Реал оголосив заявку на матч з Шахтарем – очевидна роль для Луніна, повернення лідера

Хаві сказав, що Ла Ліга краще відображає силу команд, ніж ЛЧ? Думки суб'єктивні. Я думаю, що коли ви виграли п'ять Ліг чемпіонів з останніх дев'яти, про банальний фарт не може бути й мови. Футбол – це в першу чергу про результат. Перемагає той, хто забив більше, ніж пропустив. Ми роками були найкращими у цьому.

Важко говорити про справедливість. Ліга чемпіонів – це злети та падіння, але треба бути найкращим у ключові моменти. Чомусь ми говоримо про справедливість чи несправедливість лише тоді, коли Реал виграє Лігу чемпіонів. Перемога над Шахтарем буде хорошим закріпленням результатів попередніх турів. Недільна невдача з Осасуною забута", – цитує Карвахаля Marca.

Реал – Шахтар: Анчелотті розповів про втрати, стан конкурента Луніна і виділив козирі донеччан