УКР РУС

Гравець Динамо неочікувано зацікавив топ-тренера АПЛ – Зінченко виступив "агентом" та інсайдером

21 березня 06:30 Читать на русском
Автор: Андрій Булеца

Олександр Зінченко зізнався, кого зі земляків рекомендував європейським клубам.

"Мене багато разів питали. За Вітю Циганкова багато запитували, коли він ще був у Динамо. В мене хороші стосунки з ПСВ – вони також запитували. Це вже не секрет, було в пресі давно.

Старожил Динамо відхилив дві пропозиції з Іспанії – він обрав "синицю в руках"

Багато в мене запитували про молодих футболістів. Зараз трохи інсайд дам. Ще коли я був у Сіті (мій другий чи третій сезон, років 6 вже минуло). Словом, Мікель Артета запитував мене про Володимира Шепелєва з Динамо.

Завжди хтось щось запитує, але я не знаю, наскільки далеко це все заходить. Етап від розмови до конкретики – це дуже велика відстань. Бла-бла-бла дуже багато, але до конкретики, коли в тебе на столі вже лежить пропозиція – дуже велика відстань", – розповів Зінченко в коментарі ТРЕНДЕЦЬ.

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET. Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

Нагадаємо, Шепелєв досі виступає за Динамо і нещодавно продовжив контракт до кінця 2025-го. У нинішньому сезоні 26-річний хавбек провів 13 матчів та відзначився одним голом. Його ціна за Transfermarkt складає 2 млн євро.

Клуб АПЛ, куди чкурне ще 1 гравець збірної України – Жирона і нові романи з українцями, Судакова змушують міняти позицію