УКР РУС

РБ Лейпциг – Зоря: передматчева прес-конференція Юрія Вернидуба

29 серпня 2018 Читать на русском

Головний тренер луганської Зорі Юрій Вернидуб відповів на питання журналістів напередодні матчу проти РБ Лейпциг.

"Нас чекає досить серйозна гра. Це показав матч в Запоріжжі. РБ Лейпциг – дуже хороший, сильний клуб. Вдома ми грали 75 хвилин в не рівних складах. Нам вдалося зіграти на нуль. Сподіваюся, що завтра вилучення не повториться, хлопці будуть більш стриманими і настирливими в плані гри.

У Дмитра Хомченовського мікротравма. Сподіваюся, що він одужає до недільної гри проти київського Арсенала.

Зоря вилетіла у Лейпциг без Хомченовського та Громова

Ми всі знаємо, що потрібно забивати. Але спочатку необхідно забити, а потім будемо дивитися. Сподіваюся, що їх настрій передасться на гру. Повторюся, що Лейпциг – дуже серйозна команда. Якщо говорити чесно, то ми знаходимося на двох різних полюсах, і я не боюся це говорити. Але це не найважливіше. Все вирішується на футбольному полі, де футболісти можуть проявити себе з кращого боку і показати характер.

Сабо: Зоря не пройде РБ Лейпциг

В українському чемпіонаті багато футболістів, які хочуть проявити себе у нас або ж в Лізі Європи і виїхати в європейські клуби. Для нас Ліга Європи має значення. Точно так же, як і внутрішній чемпіонат. Ми не розділяємо ці два турніри. Нам важко грати на два фронти, але потрібно бути до цього готовими", – цитує Вернидуба офіційний сайт Зорі.