УКР РУС

Севілья на останніх хвилинах вирвала перемогу у Сельти, Леванте розписав бойову нічию із Ельче

21 листопада 2020 Читать на русском

В рамках суботньої програми 10-го туру Ла Ліги відбулось два матчі. Рахунок та звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2020/21, 10-й тур

Леванте – Ельче – 1:1

Голи: Мелеро, 12 – Моренте, 64

Севілья – Сельта – 4:2

Голи: Кунде, 5, Ен-Несірі, 45+3, Ескудеро, 85, Ель-Хаддаді, 87 – Аспас, 10, Ноліто, 36

Програму іспанського вікенду відкривав поєдинок Леванте – Ельче. Господарі розпочали значно активніше і вже на 12-й хвилині відкрили рахунок – Мелеро замкнув простріл з кутового у штрафний майданчик від Кампаньї. Після цього гравці Ельче трохи вирівняли гру і створили кілька небезпечних моментів, але до перерви зрівняти не вдалось.

Реал не збирається продавати Варана в Манчестер Юнайтед – категорична позиція Зідана

На 64-й хвилині Тете Моренте звільнився від опіки захисників, блискавично увірвався у карний майданчик і замкнув навіс з штрафного удару – 1:1. До кінця матчу обидві команди намагались вирватись уперед, але забити не вдалось жодній. Зрештою, фінальний свисток зафіксував бойову нічию – 1:1.

Севілья у рідних стінах приймала Сельту. Вже на 5-й хвилині матчу Жуль Кунде своєчасно опинився на добиванні після удару Дієго Карлоса і з вбивчої відстані спрямував м'яч у сітку. Одразу після забитого господарі розслабились і вже за п'ять хвилин про це пожалкували – Яго Аспас скористався помилкою голкіпера, який не зумів зафіксувати м'яч, і зрівняв рахунок. До перерви команди ще раз обмінялись голами – у Севільї відзначився Ен-Несірі, а у галісійців Ноліто.

У другому таймі гольова засуха тривала до 85-ї хвилини. Її перервав Ескудеро, шедевральним дальнім ударом точнісінько у ліву дев'ятку. Це додало сил господарям і за дві хвилини Ель-Хаддаді поклав ще один. Цей гол став останнім у матчі і фінальний свисток зафіксував перемогу Севільї – 4:2.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ