УКР РУС

Лестер – Зоря: де дивитися матч Ліги Європи

21 жовтня 2020 Читать на русском

У рамках 1-го туру групового етапу Ліги Європи англійський Лестер прийме луганську Зорю. Коли і на якому каналі дивитись матч онлайн, підкаже "Футбол 24".

Матч Лестер – Зоря відбудеться у четвер, 22 жовтня, на Туманному Альбіоні. Початок гри стартового туру групового етапу Ліги Європи 2020/21 – о 22:00. "Футбол 24" проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі.

Лестер – Зоря: прогноз на матч Ліги Європи

Поєдинок Лестер – Зоря у прямому ефірі можна дивитися на каналі "Футбол 2", починаючи з 21:50. Перед грою на спеціалізованому каналі о 21:00 стартує студія "Шлях до Гданська", яка продовжить ефір о 23:55.

Онлайн матч Лестер – Зоря можна дивитися на платформі oll.tv. З цього сезону з'явилася ще одна опція – перегляд Ліги Європи через сервіс MEGOGO. Трансляція відбуватиметься на одному з 12 поп-ап каналів "Volia Football+".

Луганці мають досвід протистояння англійським командам. У сезоні 2016/17 Зоря потрапила до однієї групи ЛЄ з Манчестер Юнайтед. Тоді український клуб двічі програв – мінімально на Олд Траффорд і без питань в Одесі (0:2).

Лестер Сіті – Зоря: анонс матчу Ліги Європи