УКР РУС

Ньюкасл переграв Саутгемптон, Лестер врятував нічию з Вест Хемом: 35-й тур АПЛ, матчі суботи

20 квітня 2019 Читать на русском

В рамках 35-го туру англійської першості не обійшлося без сенсацій. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Англії 2018/2019, 35-й тур

Вест Хем – Лестер Сіті – 2:2

Голи: Антоніо, 37, Перес, 82 – Варді, 67, Барнс, 90+2

Борнмут – Фулхем – 0:1

Голи: Мітровіч, 53 (пен)

Вулверхемптон – Брайтон – 0:0

Хаддерсфілд – Уотфорд – 1:2

Голи: Грант, 90+3 – Деулофеу, 5, 80

Ньюкасл – Саутгемптон – 3:1

Голи: Перес, 27, 31, 86 – Леміна, 59

Вест Хем провів непростий домашній матч проти Лестера. У першому таймі лондонці виглядали активніше та гостріше, завдавши двічі більше ударів по воротах. Тиск приніс результат на 37-й хвилині, коли Антоніо вдалося замкнути подачу Нобла – 1:0. В середині другого тайму Варді з передачі Чілвелла пробив у ближній кут і зрівняв рахунок. Він тримався незмінним до 82-ї хвилини, поки Педро Об'янг не вирішив пробити з-за меж штрафного; м'яч влучив у стійку, а Перес добив – 2:1. "Лиси" у відповідь забили на 90-й, але цей гол скасували; тим не менш, на 90+2 Барнсу вдалося замкнути передачу Тілеманса та врятувати – 2:2.

Реал розпочав перемовини з одноклубником Ярмоленка Райсом

Борнмут у рідних стінах несподівано поступився Фулхему. Перший тайм проходив під повним контролем "вишневих", але на старті другого лондонці заробили пенальті – це Сімпсон необачно зіграв біля власних воріт. Александр Мітровіч підійшов до точки та впевнено реалізував "одинадцятиметровий", після чого Фулхем закрився та довів матч до мінімальної перемоги.

Уотфорд приїхав у гості до Хаддерсфілда й вже на 5-й хвилині відкрив рахунок завдяки обрізці господарів на власній половині поля. Команда Хаві Грасії одразу ж провела контратаку, яку ударом з меж карного майданчика завершив Деулофеу – м'яч рикошетом від стійки влетів у ворота. У другому таймі Жерар оформив дубль, знявши усі питання щодо переможця зустрічі. Хаддерсфілд зумів лише забити гол престижу в компенсований час.

Манчестер Сіті vs Ліверпуль: хто стане чемпіоном Англії – детальний розбір ситуації

У матчі між Вулверхемптоном та Брайтоном була зафіксована досить несподівана нічия. Голами відзначитись так ніхто і не зміг, хоча лише один Дієго Жота двічі пробивав у каркас воріт. Загальний рахунок 0:0 дуже нашкодив євроамбіціям "вовків".

В останньому матчі дня Ньюкасл приймав Саутгемптон. У першому таймі дублем протягом чотирьох хвилин відзначився Айозе Перес. В другій половині зустрічі Маріо Леміна один гол відквитав. А за чотири хвилини до закінчення матчу Перес оформив свій перший хет-трик в АПЛ і поставив крапку у матчі.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ АНГЛІЇ