УКР РУС

Леоненко знищив Мудрика за гру проти РБ Лейпциг – скандальний експерт назвав цікавий аргумент

3 листопада 2022 Читать на русском

Колишній експерт телеканалів "Футбол" Віктор Леоненко поділився думками щодо гри Шахтаря з РБ Лейпциг у поєдинку 6-го туру Ліги чемпіонів, виділивши виступ Михайла Мудрика.

"Винен Трубін у двох голах. Відбив не туди, що він туди відбив? Удар перший був сильний. Всі воротарі знають, що не можна відбивати м'яч центром і ось груба помилка, міг ловити. Гра Шахтаря? Все пішки. Потрібно вигравати, але ми не поспішаємо, ходимо.

Мудрик може покинути Шахтар через виліт з ЛЧ – три топ-клуби Англії напоготові

Темп влаштовував РБ Лейпциг, тому що команда за рахунку 3:0 бігла вперед. Німці показали, як треба професійно ставитися до справи. Прибрати таблицю – відчуття, що Шахтар уже зробив свою справу, набрав купу очок і гра не має значення.

Гра Мудрика? Я спеціально, як знав, почав вважати, що зробить Мішка "60", "80" чи "100" (ймовірно, йдеться про можливу суму, яку Шахтар хоче отримати за вінгера – прим.). Хтось каже, що Мішка "36,6", бо дуже швидко пробіг. Щоб ви розуміли: дев'ять разів віддав чужому гравцю чи втратив і сім – своєму. Ось що награв Михайло", – зазначив Леоненко на своєму YouTube-каналі.

Зауважимо, що Шахтар був розгромлений РБ Лейпциг (0:4) у матчі 6-го туру Ліги чемпіонів, тому продовжить виступи у Лізі Європи.

РБ Лейпциг розгромив Шахтар у битві за плей-офф Ліги чемпіонів – "гірники" проведуть весну в Лізі Європи