УКР РУС

Лемпард анонсував серйозну розмову з Кепою – голкіпер ризикує покинути Челсі

26 вересня 2020 Читать на русском

Головний тренер Челсі Френк Лемпард зізнався, хто захищатиме ворота "синіх" у найближчому матчі АПЛ проти Вест Бромвіча.

"Я поки не розмовляв з Кепою, не бачив його, але поговорю з ним і Кабальєро протягом наступних 24 годин. Відкрито спілкуюся з ними обома.

Менді офіційно став гравцем Челсі

У них є певний союз на тренувальному майданчику через характер спільної роботи. Зараз там хороша конкуренція, і саме так ми будемо рухатися вперед.

Чи стане Менді в ворота у матчі з Вест Бромвічем? Ні. У нього був тиждень без тренувань. Він прилетів лише у четвер", – цитує Лемпада видання Sky Sports.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Аррісабалага може покинути Челсі – лондонці погодились віддати Кепу в оренду, оскільки розглядають основним голкіпером Едуара Менді, якого придбали напередодні.

Нагадаємо, Кепа перейшов у Челсі влітку 2018 роки за 80 млн євро з Атлетіка. У сезоні-2019/20 іспанець припускався великої кількості помилок, тому втратив місце в основному складі. У 95 матчах за "синіх" він пропустив 109 м'ячів. У Аррісабалаги найнижчий відсоток сейвів за всю історію англійської Прем'єр-ліги. Контрактна угода гравця з клубом розрахована до 2025 року.

У поточному сезоні він провів 2 матчі, в яких пропустив 3 голи. Transfermarkt оцінює гравця у 28 млн євро.

Челсі бомбить трансферний ринок: 3 зірки, фіналіст ЛЧ і німецький "принц" – 200 мільйонів, які й не снилися конкурентам