УКР РУС

Легіонер, який став відкриттям сезону УПЛ, заявив про бажання грати за збірну України

22 грудня 2022 Читать на русском

Атакувальний хавбек Руху Таллес Бренер оцінив виступи збірної Бразилії на ЧС-2022 та можливість грати за національну команду України.

– Як оціните виступ Бразилії на чемпіонаті світу?

– Збірна Бразилії є єдиним п'ятиразовим чемпіоном світу, вона показала хорошу гру і, на жаль, програла в серії пенальті. В тому і краса футболу, що він непередбачуваний. Я дякую нашій збірній за виступ, вся Бразилія з ними й чекає, що на наступних ЧС та Копа Амеріка вони виступлять на найвищому рівні.

"Уже звик до повітряних тривог": легіонер Руха – про рішення повернутися в Україну під час війни

– Кажуть, ви не відчували до себе інтерес від збірних Бразилії. Якби вам запропонували пограти за збірну України, пішли б, як ваші земляки Едмар, Мораєс і Марлос?

– Без сумніву, це було б для мене честю.

– Яке враження на вас справляє збірна України?

– Мені подобається дивитися матчі збірної України, я постійно стежу за ними, і в Руху є багато молодих гравців, які, я думаю, мають потенціал принести користь для збірної. На молодих гравців Руху треба обов’язково звернути увагу, – цитує Таллеса Український футбол.

До слова, бразилець став одним із головних відкриттів першої частини сезону, а також найкращим бомбардиром і асистентом львів'ян: 14 матчів, 6 голів і 5 результативних передач.

Рух розписав нічию з одним з лідерів Екстракляси – кіпер львів'ян став героєм, відбивши пенальті